A A A

DETAILPAGINA-BEHANDELING.png

Verpleegkundig specialist

De vakgroep medische disciplines van Palet heeft in 2007 besloten om de functie verpleegkundig specialist te gaan inzetten. De verpleegkundig specialist levert in belangrijke mate de medische zorg van een afdeling of locatie.


De verpleegkundig specialist heeft medische kennis en vaardigheden in de breedte van het vakgebied van de specialist ouderengeneeskunde en richt zich op problemen en vraagstukken voortvloeiend uit dementie en de somatische zorg. Daarbij richt de verpleegkundig specialist zich vooral op de chronische, stabiele zorg.

 

De specialist ouderengeneeskunde draagt bij stabiele chronische zorg de medische zorg over aan de verpleegkundig specialist. Deze gaat zelfstandig een behandelrelatie aan met de cliënt. De verpleegkundig specialist voert zelfstandig de doktersvisite uit. Als er een complexe situatie ontstaat schakelt de verpleegkundig specialist de specialist ouderengeneeskunde in voor afstemming.

 

Contact met de verpleegkundig specialist
Bel gerust met ons Klantadviescentrum voor al uw vragen of het maken van een afspraak met het EBC, (0900) 321 321 3 (€0,01 p.m.) of vul onderstaand contactformulier in.

 

De verpleegkundig specialisten zijn werkzaam in Noordwest Friesland, vanuit vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

Aanmelden of meer informatie aanvragen

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: