A A A

DETAILPAGINA-BEHANDELING.png

Diëtetiek

 Eten en drinken is een eerste levensbehoefte. Gevarieerd eten is belangrijk, ook op latere leeftijd. Maar wat is gezond? En is uw dieet nog wel juist?


De diëtist van het EBC is gespecialiseerd in ouderenzorg en adviseert u over gezond eten, drinken en diëten. Onze diëtist komt bij u thuis en neemt uw leef- en eetgewoontes en al uw vragen over voeding door. Daarna krijgt u een passend voedingsadvies, afgestemd op uw persoonlijke wensen en situatie.

Contact met de diëtist
Bel gerust met ons Klantadviescentrum voor al uw vragen of het maken van een afspraak met het EBC, (0900) 321 321 3 (€0,01 p.m.) of vul onderstaand contactformulier in.

Verwijzing en vergoeding eerste lijn 2017
Voor diëtetiek bij Palet hebben wij een eerste lijns-contract met verschillende zorgverzekeraars. In 2017 zit diëtetiek voor 3 uur per jaar in de basisverzekering. Houd er rekening mee dat de behandelingen die vergoed worden uit de basisverzekering wel van het eigen risico (€ 385,-) af gaan. Vaak vergoedt de aanvullende verzekering nog extra uren. Dit kunt u nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

 

Vergoedingen diëtiek

 

Onze diëtisten zijn werkzaam in Noordwest Friesland, vanuit vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

Aanmelden of meer informatie aanvragen

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: