A A A

DETAILPAGINA-BEHANDELING.png

Ergotherapie

Ook met lichamelijke of psychische tekortkomingen kunt u vaak nog naar wens functioneren. De ergotherapeut van het EBC helpt u daarmee.


Bij u thuis wordt op een praktische manier bekeken met welke activiteiten of handelingen u moeite heeft en wat de beste oplossing is. De ergotherapeut leert u aan hoe u deze het beste kunt uitvoeren. Ook helpt de ergotherapeut u met het aanvragen van hulpmiddelen of aanpassingen en met het oefenen van het gebruik.

Contact met de ergotherapeut
Bel gerust met ons Klantadviescentrum voor al uw vragen of het maken van een afspraak met het EBC, (0900) 321 321 3 (€0,01 p.m.) of vul onderstaand contactformulier in.

Verwijzing en vergoeding eerste lijn 2017
Voor ergotherapie bij Palet hebben wij een eerste lijns-contract met verschillende zorgverzekeraars. Ergotherapie wordt in die gevallen volledig vergoed. Voor ergotherapie geldt directe toegankelijkheid. Een verwijzing is niet nodig. De ergotherapeut brengt uw huisarts op de hoogte dat u bij ons onder behandeling bent.

 

Zorgverzekeraars waarmee wij geen contract hebben, vergoeden ergotherapie niet altijd volledig. In die situatie krijgt u een rekening opgestuurd die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar en heeft u een verwijzing nodig van een arts. U kunt bij ons informeren of uw zorgverzekeraar een contract heeft met de ergotherapie van Palet.

 

U heeft recht op 10 behandeluren per kalenderjaar. Enkele aanvullende verzekeringen vergoeden extra behandeluren indien nodig.  Dit kunt u nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Houd er rekening mee dat de behandelingen die vergoed worden uit de basisverzekering wel van het eigen risico (€ 385,-) af gaan.

Wij leveren ergotherapie in Noordwest Friesland, vanuit vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Het Bildt, Franekeradeel, Ferwerderadeel, Menameradiel, Harlingen en Vlieland.

Aanmelden of meer informatie aanvragen

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: