A A A

DETAILPAGINA-BEHANDELING.png

Behandelteam

De specialisten van het KwadrantGroep Behandelteam (voorheen Expertise- en Behandelcentrum) ondersteunen de zorgteams en locaties van Palet bij behandeling en begeleiding van ouderen die te maken hebben met problemen en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied. U kunt een beroep doen op de specialisten ouderengeneeskunde, (gezondheidszorg)psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychomotorische therapeuten, ouderenpsychiater en op maatschappelijk werk.

Bij elke vorm van behandeling bij Palet worden naast de medische aspecten ook de sociale en psychosociale aspecten betrokken. Ons uitgangspunt hierbij is de sociale benadering. Hierbij staan vooral de gevolgen die een ziekte heeft op uw sociale leven en uw welbevinden centraal en niet uw ziekte. Wij werken nauw samen met andere zorgverleners zoals huisartsen, apothekers en specialisten uit het ziekenhuis.

Specialisten bij u in de buurt

 • Onze specialisten werken met ouderen en mensen met chronische ziektes. En doordat we de problematieken waar ouderen mee te maken krijgen dagelijks tegenkomen én behandelen weten we beter (en sneller!) wat in uw situatie wel werkt en wat niet.
 • Onze specialisten en de medewerkers van de thuiszorg en verwijzers zoals huisartsen kennen elkaar goed. Ze werken nauw samen en zijn volledig op elkaar ingespeeld. En belangrijk: daardoor is de juiste informatie altijd beschikbaar.
 • Onze specialisten komen naar u thuis. Dat heeft als voordeel dat u de deur niet uit hoeft. En we kunnen in uw thuissituatie het beste beoordelen wat ù nodig heeft.

Onze specialisten

 • Specialist ouderengeneeskunde
  Medische behandeling en diagnose als u te maken hebt met bijvoorbeeld dementie, Parkinson, diabetes, hersenletsel enz.
 • Diëtist
  Passend voedingsadvies (ook speciale dieetvoeding) afgestemd op uw situatie.  
 • Ergotherapie
  Advies en behandeling wanneer u vanwege een lichamelijk of psychische beperking moeite heeft met dagelijkse activiteiten zoals aankleden en koken.
 • Fysiotherapie
  Advies en behandeling bij problemen met lopen of bewegen in het dagelijks leven.
 • Logopedie
  Advies en behandeling bij problemen met het begrijpen van taal, met praten, lezen en/of schrijven of problemen met kauwen of slikken.
 • Maatschappelijk werk
  Wanneer u uit balans bent door bijvoorbeeld ziekte, het verlies van uw partner en/of als u problemen heeft met uw financiën of administratie.
 • Psychologie
  Begeleiding en behandeling bij psychische klachten zoals angst, depressie of geheugenproblemen.
 • Psychomotorische therapie
  Door bewegen, door oefenen of spelletjes te doen werkt u aan zaken die u lastig vindt.

MEER INFORMATIE EN AANVRAGEN

Kijk voor meer informatie en het aanvragen van zorg op website van de KwadrantGroep.

Aanmelden of meer informatie aanvragen

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: