A A A

DETAILPAGINA-BEHANDELING.png

Expertise en Behandel Centrum

Iedereen kan te maken krijgen met lichamelijk en psychische beperkingen, sociale problemen of levensbeschouwelijke vragen. Daarom is er het Expertise- en BehandelCentrum (EBC) van Palet.  Het EBC biedt behandeling en begeleiding vanuit meerdere invalshoeken. De verschillende behandelaars werken nauw samen. Uw wensen en behoeften zijn het uitgangspunt voor de behandeling. Zo kunt u leven zoals ú dat wilt.

Behandelaanbod van het EBC
Het EBC is bedoeld voor u, uw familieleden en zorgverleners. Het EBC biedt u behandeling en begeleiding, maar ook training, ondersteuning en advies. Afhankelijk van uw situatie helpen onze behandelaars u thuis of in het zorgcentrum bij u in de buurt.

Hiernaast vindt u een overzicht van de behandelaars en therapeuten van het EBC. Door op een behandeling te klikken, kunt u meer informatie lezen over de mogelijkheden.

Contact met het EBC
Voor behandeling door de behandelaars van het EBC heeft u meestal een verwijzing nodig van uw arts. Bel gerust met ons Klantadviescentrum voor al uw vragen of het maken van een afspraak met het EBC, (0900) 321 321 3 (€0,01 p.m.) of vul onderstaand contactformulier in.

 

Het EBC verleent haar diensten in Noordwest Friesland, vanuit vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

Aanmelden of meer informatie aanvragen

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: