A A A

DETAILPAGINA-BEHANDELING.png

Fysiotherapie

Mobiel blijven is belangrijk en daarom biedt Palet ouderen en chronisch zieken passende fysiotherapie. De fysiotherapeut van het EBC is dan ook gespecialiseerd in lichamelijke klachten bij ouderen.

Door onderzoek, behandeling en oefeningen helpt de fysiotherapeut uw mobiliteit te verbeteren en te onderhouden, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen en leven. Samen met u bekijkt de fysiotherapeut wat uw problemen zijn. Daarna krijgt u een passende behandeling en advies afgestemd op uw persoonlijke wensen en situatie.

Contact met de fysiotherapeut
Bel gerust met ons Klantadviescentrum voor al uw vragen of het maken van een afspraak met het EBC, (0900) 321 321 3 (€0,01 p.m.) of vul onderstaand contactformulier in.

Verwijzing en vergoeding eerste lijn 2017
Voor fysiotherapie bij Palet hebben wij een eerste lijns-contract met verschillende zorgverzekeraars. Voor fysiotherapie geldt directe toegankelijkheid. U heeft geen verwijzing nodig. De fysiotherapeut brengt uw huisarts op de hoogte dat u bij ons onder behandeling bent.

 

 

Bij chronische zorg krijgt u vanaf de 21e behandeling uw behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. De vergoeding voor de eerste 20 behandelingen, of de niet chronische zijn afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Dit kunt u nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Houd er rekening mee dat de behandelingen die worden vergoed uit de basisverzekering wel van het eigen risico (€ 385,-) af gaan.

 

 

Kijkt u ook eens op de website van De Fysiotherapeut. Op deze site leest u tips en advies voor het toegankelijk en betaalbaar houden van fysiotherapie.

 

Vergoedingen fysiotherapie

 

Wij leveren fysiotherapie aan chronisch zieken en ouderen in Noordwest Friesland, vanuit vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

Aanmelden of meer informatie aanvragen

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: