A A A

DETAILPAGINA-BEHANDELING.png

Logopedie

De logopedisten van het EBC van Palet zijn gespecialiseerd in ouderenzorg. Zij zijn deskundig bij moeilijkheden op het gebied van stem, spraak, taal, slikken, gehoor en mondzorg.


De logopedist komt op afspraak bij u thuis en doet onderzoek. In overleg met u en eventueel uw familie of verzorgers, stelt de logopedist een passend behandelplan voor u op. De behandelingen vinden daarna ook gewoon bij u thuis plaats. In uw eigen vertrouwde omgeving.

Contact met de logopedist
Bel gerust met ons Klantadviescentrum voor al uw vragen of het maken van een afspraak met het EBC, (0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.) of vul onderstaand contactformulier in.

Verwijzing en vergoeding eerste lijn 2017

In de meeste gevallen is een verwijsbrief nodig van een (huis)arts.

Logopedie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Houdt er rekening mee dat de behandeling wel van het eigen risico af gaat.

Palet heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Dit betekent dat u zelf geen administratieve werkzaamheden hoeft te verrichten om uw behandeling vergoed te krijgen. 

Wij leveren Logopedie in Noordwest Friesland, vanuit vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

Aanmelden of meer informatie aanvragen

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: