A A A

5700000163-header-4.png

Ondersteuning bij Parkinson

De ziekte van Parkinson is een progressieve ziekte van de hersenen. Wie deze ziekte heeft, ervaart fysieke klachten, zoals traagheid, tremoren en/of houdings- en evenwichtsproblemen. Daarnaast kan er sprake zijn van geheugenproblematiek, trager denken, slaapproblemen, obstipatie, etc. Genezing van deze ziekte is niet mogelijk. Wel kan u door het juiste gebruik van medicijnen de klachten reduceren.

Palet wil cliënten met de ziekte van Parkinson helpen de kwaliteit van leven zo lang mogelijk te bewaken.

 

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een initatief van het UMC St Radboud & de Werkgroep bewegingsstoornissen van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN). Het ParkinsonNet bestaat uit regionale netwerken van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten met de ziekte van Parkinson of op Parkinson lijkende aandoeningen (Parkinsonismen).

 

Vijf behandelaars van Palet zijn aangesloten bij ParkinsonNet Friesland, te weten een specialist ouderengeneeskunde, een ergotherapeut, logopedist, fysiotherapeut en diëtist. Zij zijn geschoold in de ziekte van Parkinson en hebben geregeld contact met medebehandelaars in de regio. Door het volgen van bijscholingen en congressen, houden zij hun kennis actueel, zodat u altijd verzekerd bent van de meest optimale zorg. De behandelaars werken zowel binnen als buiten de zorgcentra van Palet.

Aanmelden of meer informatie aanvragen

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: