A A A

DETAILPAGINA-BEHANDELING.png

Psychologie

In uw leven kunt u te maken krijgen met psychische problemen. Verwardheid, vergeetachtigheid, sombere stemmingen, verdriet, angst of veranderend gedrag. Als het u niet lukt hier zelf uit te komen, helpt de psycholoog van het EBC u graag verder.


De psycholoog is gespecialiseerd in ouderenzorg en komt bij u langs voor een gesprek. Hierna kan eventueel onderzoek plaatsvinden. Daarna krijgt u een leef- en begeleidingsadvies dat het beste bij u past. Een advies over zaken als ziektebeeld, omgang, woonomgeving en verlichting van de situatie. Dat geeft helderheid voor uzelf, uw familie en de verzorgers om u heen.

Contact met de psycholoog
Bel gerust met ons Klantadviescentrum voor al uw vragen of het maken van een afspraak met het EBC, (0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.) of vul onderstaand contactformulier in.

Verwijzing en vergoeding eerste lijn 2017
Voor psychologie bij Palet hebben wij een eerste lijns-contract met De Friesland zorgverzekeraar. Voor een afspraak met onze psycholoog is een verwijzing van uw huisarts of specialist noodzakelijk. De zorgverzekeraar vergoedt de behandeling vanuit de basisverzekering geheel of gedeeltelijk. Elke zorgverzekeraar kan de vergoeding anders regelen. Kijk daarom in uw eigen polisvoorwaarden.  

Wij leveren Psychologie in Noordwest Friesland, vanuit vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

Aanmelden of meer informatie aanvragen

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: