A A A

OVERZICHT-DIENSTEN-ACTIVITEITEN.png

Overzicht Diensten & activiteiten

Diensten

Palet heeft een groot aanbod aan diensten waar u gebruik van kunt maken. Met deze ondersteuning kunt u zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. De servicepakketten van Palet en De Friese Wouden zijn samengevoegd en gaan vanaf 2018 verder onder de naam pluZ.

pluZ biedt tal van diensten, activiteiten en producten waardoor u langer zelfstandig kunt blijven wonen of die het leven aangenamer maken. Pashouders krijgen korting op diensten en services op het gebied van gemak, wonen, gezondheid en ontspanning. U regelt het makkelijk en snel met pluZ. Kijk voor meer informatie op de website van pluZ www.pluzzorg.nl

Diensten

pluZ, het esrvicepakket van de KwadrantGroep  biedt tal van diensten, activiteiten en producten op het gebied van gemak, wonen, gezondheid en onstpanning waardoor u langer zelfstandig kunt blijven wonen of die het leven aangenamer maken. Pashouders krijgen korting op al deze diensten. Regel het makkelijk en snel via pluZ. Kijk voor meer informatie op de website van pluZ. www.pluzzorg.nl


Activiteiten

Bent u op zoek naar contacten en gezelligheid? Palet organiseert regelmatig leuke activiteiten in een wijkcentrum of multifunctioneel centrum bij u in de buurt. Geniet van een modeshow of kom naar een muzikaal optreden van een koor. U kunt ook kiezen voor activiteiten van pluZ.


Activiteiten

pluZ, het servicepakket van de Kwadrantgroep, organiseert gedurende het jaar diverse activiteiten. Kijk op . De activiteiten worden aangekondigd in Zorgeloos, het magazine van pluZ, de activiteitenflyers en op de website van pluz.  Wilt u meedoen met een van de activiteiten, geef u dan van tevoren op. Dat kan eenvoudig via het opgaveformulier onderaan de activiteit. Deelname aan activiteiten is meestal gratis en exclusief voor pashouders van pluZ.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op:

Activiteitenkalender

>> Bekijk alle activiteiten