A A A

DETAILPAGINA-WONEN.png

2/1-kapwoningen Menaam

In Menaam heeft Palet 32 twee-onder-één-kap woningen voor senioren, met 24-uurs zorg binnen handbereik. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met ondersteuning van Palet op het gebied van wonen, welzijn en zorg.


De twee-onder-één-kap woningen hebben een ruime woonkamer, keuken en badkamer. Daarnaast heeft u zowel een slaapkamer op de begane grond als op de eerste verdieping. De woningen bevinden zich aan de straten Blomtún, Camstrastrjitte, Greftswâl en Nijlân. U woont op loopafstand van woonzorgcentrum Nij Statelân.

 

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling. Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

 

Over de twee-onder-één-kap woningen

De woningen bevinden zich in het dorpscentrum van Menaam op loopafstand van het woonzorgcentrum. Binnen woonzorgcentrum Nij Statelân kunt u gebruik maken van het restaurant, de winkel, kapsalon en pedicure. In het gebouw zijn ook het zorgsteunpunt en dagactiviteitencentrum van Palet gevestigd. In het dorpscentrum vindt u diverse voorzieningen en winkels. Bovendien is er een goede busverbinding met de omliggende dorpen en Leeuwarden.

 

Kijk bij de overige tabbladen voor beschikbare woningen en een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

 

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: