A A A

DETAILPAGINA-WONEN.png

Aeckemahûs

Aeckemahûs in Stiens beschikt over 23 woningen, 17 appartementen en 6 patiowoningen. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met de zorg en ondersteuning van Palet binnen handbereik.


Alle woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en twee slaapkamers. De 23 woningen, 6 patiowoningen en 8 appartementen op de begane grond beschikken over een eigen tuin of patio. De 9 appartementen op de eerste verdieping hebben een balkon. De woningen bevinden zich in de buurt van woonzorgcentrum Skilhiem.

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling. Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

  
Over Aeckemahûs
De woningen liggen aan de rand van het dorp Stiens op loopafstand van het centrum. Binnen woonzorgcentrum Skilhiem kunt u gebruik maken van het restaurant, de winkel, kapsalon en pedicure. In het gebouw zijn ook het zorgsteunpunt en de dagactiviteitenruimte van Palet gevestigd. Openbaar vervoer, winkels en de supermarkt bevinden zich in de buurt van uw woning.

Kijk bij de overige tabbladen voor informatie over verhuur en een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.

 

 

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: