A A A

DETAILPAGINA-WONEN.png

Berlinga State

Bij Berlinga State in Berltsum kunt u wonen in één van de 22 appartementen aan de Hofsleane. Of u kiest voor één van de 4 gezinswoningen aan de Buorren. Ook heeft Berlinga State vier levensloopbestendige woningen aan het binnenstraatje.


De appartementen zijn gelijkvloers en hebben een ruime woonkamer met een royale open keuken en een praktisch ingedeelde badkamer. Er zijn twee slaapkamers, waarvan de grootste toegang biedt tot het terras of balkon. Op de begane grond heeft u een eigen berging. Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen en is voorzien van een lift.

 

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling.
Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

 

Over Berlinga State

Berlinga State bevindt zich in het hart van Berltsum. Centraal in het gebouw vindt u het zorgsteunpunt en het dagactiviteitencentrum van Palet. Door de centrale ligging van het complex liggen diverse dorpsvoorzieningen en winkels vlak bij uw woning.

 

 

Kijk bij de overige tabbladen voor beschikbare woningen en een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.

 

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: