A A A

DETAILPAGINA-WONEN.png

Bieruma Oostingweg en Dekemastraat

Appartementencomplexen Bieruma Oostingweg en Dekemastraat in Leeuwarden hebben appartementen in de omgeving van de Dokkumer Ee, het Rengerspark en de Prinsentuin. De gebouwen grenzen aan multifunctioneel centrum De Hofwijck. Sfeervolle woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met de zorg en ondersteuning van Palet binnen handbereik.


De appartementen zijn gelijkvloers en hebben een ruime woonkamer met open keuken. De slaapkamer biedt toegang tot uw terras of balkon. Op de begane grond vindt u de gezamenlijke berging. De appartementen hebben een verbinding met de voorzieningen van De Hofwijck.


De woningen zijn eigendom van Elkien. Palet bemiddelt bij verhuur. Bij belangstelling kunt u contact opnemen met het Klantadviescentrum, (0900) 321 321 3 (€0,01 p.m.)

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling.
Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

  
Over Bieruma Oostingweg en Dekemastraat

Beide appartementencomplexen liggen nabij het centrum in de groene omgeving van de Dokkumer Ee, het Rengerspark en de Prinsentuin. Een prachtige omgeving voor een heerlijke wandeling. Ook openbaar vervoer, winkels en supermarkten zijn in de buurt. De gebouwen bestaan uit 6 woonlagen en zijn voorzien van een lift. Er is op eigen terrein beperkte parkeergelegenheid.

Kijk bij de overige tabbladen voor een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

 

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: