A A A

DETAILPAGINA-WONEN.png

Boshuisen Gasthuis

De woningen in woonhof Boshuisen Gasthuis in Leeuwarden zijn bestemd voor vrouwen vanaf 45 jaar. Sfeervolle woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met de zorg en ondersteuning van Palet binnen handbereik.


De woningen aan dit pittoreske hofje zijn alleen bestemd voor vrouwen vanaf 45 jaar. Deze voorwaarde is vastgelegd in het oorspronkelijke reglement van de Stichting Boshuisen Gasthuis.  Elke woning heeft een woonkamer met open keuken en één slaapkamer. Voor fietsen is er een gezamenlijke berging. Vanuit de woning hebt u uitzicht op de binnentuin.

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling. Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

  
Over Boshuisen Gasthuis
De woningen liggen aan een hofje vlakbij de Grote Kerk midden in het historisch centrum van Leeuwarden. De woningen liggen in een U-vorm, met in de midden de binnentuin. Er is alleen parkeergelegenheid met vergunning mogelijk. Openbaar vervoer, winkels en supermarkten bevinden zich op loopafstand van uw woning.

Kijk bij de overige tabbladen voor informatie over verhuur en een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

 

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: