A A A

DETAILPAGINA-WONEN.png

De Boeier en Boeierstraat

Appartementencomplex De Boeier en de appartementen aan de Boeierstraat in Leeuwarden bestaan uit 34 appartementen en 16 seniorenwoningen aan de oostkant van Leeuwarden. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met de zorg en ondersteuning van Palet binnen handbereik.


De appartementen hebben een ruime woonkamer met een dichte keuken. De 34 appartementen in de Boeier hebben één slaapkamer en een kleine berging. De 16 woningen in de Boeierstraat hebben dezelfde indeling, maar dan met twee slaapkamers. De appartementen van De Boeier hebben een verbinding met de voorzieningen van wijkzorgcentrum Greunshiem. De gebouwen bestaan uit 2 woonlagen en zijn voorzien van een lift.

 

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling. Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

Over De Boeier en Boeierstraat
De complexen liggen in het groene Potmargegebied aan de Oostkant van Leeuwarden en zijn verbonden aan wijkzorgcentrum Greunshiem. Centraal in het wijkzorgcentrum vindt u het zorgsteunpunt en de dagactiviteitenruimte van Palet. Hier kunt u terecht voor workshops, gezellige activiteiten en dagopvang. Openbaar vervoer, winkels en supermarkten zijn in de buurt. Op eigen terrein is gelegenheid om te parkeren.

Kijk bij de overige tabbladen voor beschikbare woningen en een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

 

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: