A A A

OVERZICHT-WONEN-EN-LOCATIES.png

De Uiterton

Woonzorgcentrum de Uiterton is gevestigd op het Waddeneiland Vlieland en ligt aan de Boslaan, op loopafstand van de haven en de winkels in het dorp. Vanuit het woonzorgcentrum heeft u uitzicht op de Waddenzee.

Woonzorgcentrum De Uiterton Op Vlieland biedt u alle ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. U bent van harte welkom voor onder andere dagactiviteiten, dagbehandeling en groepsopvang.

Zowel bewoners van De Uiterton als bewoners van Vlieland zijn welkom voor gezelligheid, een kop koffie, een maaltijd en activiteiten. Ook kunt u hier terecht voor diverse diensten zoals de tandarts, fysiotherapeut, pedicure en kapper en een uitleencentrum voor hulpmiddelen.

Wonen bij De Uiterton
De Uiterton beschikt over 24 seniorenappartementen met een eigen woon/slaapkamer, douche en toilet, en keukenblok. Als bewoner kunt u gebruik maken van de diensten en zorg in het woonzorgcentrum. Zo vindt u er een kapper, pedicure, en een fysiotherapeut.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het klantadviescentrum van Palet. Tel.nr. 0900 - 321 321 3 (0,01 ct p/m)

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: