A A A

OVERZICHT-WONEN-EN-LOCATIES.png

De Uiterton

Woonzorgcentrum De Uiterton op Vlieland biedt u alle ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. U bent hier van harte welkom voor uw vakantie.


Wanneer u zorg nodig heeft, maar ook op vakantie wilt, is woonzorgcentrum De Uiterton een oplossing. Hier kunt u terecht voor een zorgeloze vakantie. De Uiterton biedt mensen met een intra- of extramurale zorgindicatie de mogelijkheid om alleen, met de partner of samen met familie van het eiland te genieten. Of het nu om een weekendje gaat, een week of een maand. Wandelen door de natuur, lekker eten en genieten van het weer op het eiland of het uitzicht op het wad. Op Vlieland vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie.

 

Vakantie met zorg
Woonzorgcentrum De Uiterton biedt een aantal appartementen geschikt voor een vakantieverblijf.  Als gast krijgt u een ruime en smaakvol ingerichte kamer met voldoende rust en privacy. De appartementen zijn voorzien van een ruime badkamer, een kleine woonkamer met kitchenette en een koelkast. Het appartement is gemeubileerd en beschikt over alarmering en eventueel een hoog/laag bed.  Als gast van De Uiterton kunt u gebruik maken van de diensten en zorg in het woonzorgcentrum. Zo vindt u er een tandarts, kapsalon, pedicure, een fysiotherapeut en een uitleencentrum voor hulpmiddelen. U verblijft vlakbij het centrum en de Waddendijk.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: