A A A

DETAILPAGINA-LOCATIES.png

Multifunctioneel centrum Camminghastins

Multifunctioneel centrum Camminghastins in Camminghaburen is een ontmoetingsplek voor jong en oud. In het MFC wordt nauw samengewerkt met allerlei welzijnsorganisaties in Leeuwarden.


MFC Camminghastins biedt u thuiszorg, dagopvang en dagbehandeling bij u in de buurt. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze specialistische zorg- en behandeldeskundigen. In het MFC vindt u een groot aantal diensten en faciliteiten onder één dak. Zo vindt u hier een wijkrestaurant, de jeugdbibliotheek, welzijnswerk, een speel-o-theek en de wijkvereniging.

Wonen bij Camminghastins
MFC Camminghastins heeft twee groepswoningen met in totaal 14 seniorenappartementen voor kleinschalig wonen voor dementerende ouderen. Als bewoner heeft u een eigen appartement met sanitair tot uw beschikking. De seniorenappartementen zijn geclusterd rondom de grote huiskamer, waar gedurende de dag gezamenlijke activiteiten plaatsvinden. Kleinschalig wonen, met 24-uurs begeleiding.

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

 

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: