A A A

DETAILPAGINA-LOCATIES.png

Multifunctioneel centrum Tramkwartier

Multifunctioneel centrum Tramkwartier in de Vosseparkwijk is een ontmoetingsplek voor ouderen in Leeuwarden-West. MFC Tramkwartier biedt ondermeer thuiszorg en activiteiten bij u in de buurt.


MFC Tramkwartier organiseert regelmatig gezellige activiteiten voor bewoners en wijkbewoners. U bent van harte welkom op een gezellige koffieochtend, bij workshop en lezingen. In het MFC vindt u het zorgsteunpunt en De Remise, een ouderen sociëteit. In het zorgsteunpunt heeft de wijkverpleegkundige van Palet een kantoor.


Wonen bij MFC Tramkwartier
Multifunctioneel centrum Tramkwartier in Leeuwarden beschikt over 17 zorgwoningen, voorzien van een alarmeringssysteem en toegangscontrole. Als bewoner van MFC Tramkwartier kunt u gebruik maken van de diensten, zorg en activiteiten van het wijkzorgcentrum. Veilig en vertrouwd wonen, met 24-uurs zorg binnen handbereik.

 

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

 

 

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: