A A A

DETAILPAGINA-LOCATIES.png

Multifunctioneel centrum Westeinde

Zowel bewoners van wooncentrum Swettehiem als inwoners van Leeuwarden West zijn van harte welkom in multifunctioneel centrum Westeinde. Het MFC bestaat uit wooncentrum Swettehiem en wijkcentrum Eeltsje’s Hiem.


U bent van harte welkom in MFC Westeinde voor een kop koffie, gezellige spelletjesmiddag of een gezamenlijke maaltijd in het wijkrestaurant. Het multifunctioneel centrum biedt plaats aan de huisarts, fysiotherapeut en apotheek. Bovendien vindt u hier een dagcentrum, bibliotheek, biljartzaal, cadeauwinkel, kapsalon, pedicure en schoonheidsspecialiste. Speciaal voor ouderen met dementie biedt MFC Westeinde de mogelijkheid tot kleinschalig wonen.

 

Wonen bij MFC Westeinde
MFC Westeinde biedt ruim 120 appartementen aan. Ook is er speciaal voor ouderen met dementie een kleinschalige woonvorm. Deze laatste groep ouderen ontvangt op een gescheiden afdeling intensieve verzorging en verpleging.
Huurders van de appartementen kunnen gebruik maken van de faciliteiten en diensten van Swettehiem, maar ook van de activiteiten in Eeltjes Hiem.

 

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: