A A A

DETAILPAGINA-WONEN.png

Oars Wenje

Woongroep Oars Wenje in Menaam bestaat uit  21 huurwoningen op loopafstand van woonzorgcentrum Nij Statelân. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met ondersteuning van Palet op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

 

De woningen in het complex liggen op het terrein van woonzorgcentrum Nij Statelân. Het complex is ingericht als een woongroep. Daarom is er een speciale toewijzingscommissie bij het aannemen van nieuwe bewoners.
De eengezinswoningen hebben een grote woonkamer, keuken, badkamer, 3 slaapkamers en een inpandige berging. De woningen van woongroep Oars Wenje bevinden zich op loopafstand van woonzorgcentrum Nij Statelân. Zorg en ondersteuning is dus altijd dichtbij.

 

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling.
Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

 

De woningen zijn eigendom van Habion. Voor informatie over verhuur kunt u contact opnemen met makelaardij Hoekstra. Tel.nr. (058) 233 73 33.

Over Oars Wenje
Woongroep Oars Wenje ligt aan de rand van het dorpscentrum van Menaam op loopafstand van het woonzorgcentrum. Binnen woonzorgcentrum Nij Statelân kunt u gebruik maken van het restaurant, de winkel, kapsalon en pedicure. In het gebouw zijn ook het zorgsteunpunt en dagactiviteitencentrum van Palet gevestigd. In het dorpscentrum vindt u diverse voorzieningen en winkels. Bovendien is er een goede busverbinding met de omliggende dorpen en Leeuwarden.

 

Kijk bij de overige tabbladen voor beschikbare woningen en een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.


Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: