A A A

DETAILPAGINA-WONEN.png

Orxmastate

Appartementencomplex Orxmastate in Menaam bestaat uit 52 seniorenappartementen met zorg binnen handbereik. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met ondersteuning van Palet op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

 

De appartementen hebben een ruime woonkamer, keuken, badkamer, één slaapkamer en een balkon of terras. Uw woning is gelijkvloers en heeft een inpandige berging. Appartementencomplex Orxmastate ligt op het terrein van woonzorgcentrum Nij Statelân.

 

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling. Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

 

Over Orxmastate
Het appartementencomplex ligt aan de rand van het dorpscentrum van Menaam op loopafstand van het woonzorgcentrum. Binnen woonzorgcentrum Nij Statelân kunt u gebruik maken van het restaurant, de winkel, kapsalon en pedicure. In het gebouw zijn ook het zorgsteunpunt en dagactiviteitencentrum van Palet gevestigd. In het dorpscentrum vindt u diverse voorzieningen en winkels. Bovendien is er een goede busverbinding met de omliggende dorpen en Leeuwarden.

 

Kijk bij de overige tabbladen voor beschikbare woningen en een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.

 

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: