A A A

Training

Wijkhuispitaal Leeuwarden

Niet naar het ziekenhuis maar naar het wijkhuispitaal van Palet


Stelt u zich eens voor, u heeft tijdelijk een behandeling nodig omdat uw astma of diabetes is ontregeld of doordat u bijvoorbeeld bent gevallen. Uw huisarts vindt het nodig dat er een behandeling wordt gestart of dat extra observatie nodig is. Dan kunt u terecht in het wijkhuispitaal van Palet.

 

In plaats van een opname in het ziekenhuis, verblijft u in het wijkhuispitaal. Gedurende uw verblijf houdt u uw eigen vertrouwde huisarts. Deze werkt nauw samen met onze verpleegkundigen en specialisten. De zorg in het wijkhuispitaal is toegespitst op de ouderen en chronisch zieken.

 

U verblijft in een prettige, rustige omgeving, met 24 uur hoogwaardige verpleegkundige zorg. En zodra het wat beter gaat, gaat u gewoon weer naar huis. Want een opname is altijd tijdelijk en duurt dan ook maximaal 21 dagen.

 

Een prettig verblijf

 

De accommodatie
Het wijkhuispitaal beschikt over 6 kamers, waarvan allen eenpersoons. U kunt met spullen van thuis de kamer naar behoefte meer invulling geven. Alle kamers beschikken over een douche en toilet. Ook is er een gedeelde huiskamer waar u gebruik van kunt maken.

 

Familie en vrienden zijn altijd belangrijk tijdens herstel. Ze kunnen de hele dag op bezoek komen.

 

Kosten en indicatie
De kosten voor verblijf in het wijkhuispitaal worden vergoed vanuit uw zorgverzekering.

 

Ook elders in Noordwest Friesland heeft Palet mogelijkheden voor tijdelijke en langdurige zorg. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: