A A A

DETAILPAGINA-LOCATIES.png

Wijkzorgcentrum Sint Jozef

Wijkzorgcentrum Sint Jozef in Leeuwarden biedt u alle ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. U bent van harte welkom voor onder andere dagactiviteiten, dagbehandeling en groepsopvang.

 

Zowel bewoners van Sint Jozef als inwoners van de Bloemenbuurt en Oldegalileën en omstreken kunnen verder vanuit Sint Jozef gebruik maken van huishoudelijke hulp, thuiszorg, verpleging en verzorging. Speciaal voor ouderen die door somatische aandoeningen of dementie wat extra structuur nodig hebben,  biedt Sint Jozef de mogelijkheid tot kleinschalig wonen.

  

Wonen bij Sint Jozef

Sint Jozef beschikt over 53 senioren appartementen met een eigen slaapkamer, douche en toilet, woonkamer en keukenblok. Als bewoner kunt u gebruik maken van de diensten en zorg in het wijkzorgcentrum. Zo vindt u er een kapper, wijkrestaurant, fysiotherapeut, pedicure, bibliotheek, biljartruimte, internetcafé en een winkeltje.

 

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: