A A A

DETAILPAGINA-LOCATIES.png

Woonzorgcentrum Nij Statelân

Woonzorgcentrum Nij Statelân in Menaam biedt u alle ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. U bent van harte welkom voor onder andere dagactiviteiten, dagbehandeling en groepsopvang.

 

Zowel bewoners van Nij Statelân als inwoners van Menaam en omstreken kunnen gebruik maken van verpleging, verzorging en behandeling. Heeft u hulp nodig bij dagelijkse activiteiten? Wij helpen u graag. Bovendien worden er regelmatig gezellige middagen in Nij Statelân georganiseerd. U bent van harte welkom.

 

Wonen bij Nij Statelân
Woonzorgcentrum Nij Statelân in Menaam verhuurt ruim 200 seniorenappartementen in de gebouwen Gralda State, Orxma State en Oars Wenje. Nij Statelân staat bekend om zijn ruim opgezette appartementen. De woningen zijn gelijkvloers en beschikken over een woonkamer, een keuken, meestal 2 slaapkamers en een balkon of terras. Wonen met de zekerheid van 24-uurs zorg binnen handbereik.


Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: