A A A

DETAILPAGINA-LOCATIES.png

Zorgsteunpunt Harlingen

Een vast team regelt vanuit zorgsteunpunt Harlingen thuiszorg voor bewoners van wooncentrum Almenum en inwoners van Harlingen en omstreken en Franekeradeel.


U bent van harte welkom in het zorgsteunpunt voor een kop koffie, spelletjesmiddag of andere activiteit. Verder kunt u hier terecht met uw vragen over (ouderen)zorg, ondersteuning en behandeling. Vanuit het steunpunt regelt Palet uw maaltijdservice, klussen- of boodschappendienst en personenalarmering.

 

Ook kunt u hier overdag terecht in het dagactiviteitencentrum. Daar ontmoet u andere buurtbewoners en kunt u samen deelnemen aan activiteiten en krijgt u begeleiding in het zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Maar u kunt er ook gewoon samen koffiedrinken en een praatje maken, natuurlijk. Tussen de middag wordt er samen een warme maaltijd gegeten.

 

U heeft niet in alle gevallen een indicatie nodig, onze wijkverpleegkundige kan u daarin adviseren. Als u niet zelf in uw vervoer kunt voorzien, kunt u contact opnemen met het WMO- loket in uw gemeente.

Ook elders in Friesland heeft Palet zorgsteunpunten. U vindt ons in Leeuwarden, Berltsum, Dronryp, Menaam, Harlingen en Stiens.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: