A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Alzheimer Café Leeuwarden 7 februari 2017

16-01-2017

We nodigen je van harte uit voor de bijeenkomst van het Alzheimer Café Leeuwarden op: dinsdag 7 februari 2017 in MFC Ludingawaard,  Ludinga 12,  8918 GX Leeuwarden


Inloop vanaf 19.00 uur
Programma start 19.30 uur
Einde ca. 21.30 uur.

 

Janneke Harmsen-de Boer komt vertellen over het alzheimerproces van haar man Dick, dat zij beschreven heeft in haar boek: Dan wappert mijn hart naar je toe. Liefde in tijden van Alzheimer.

 

Dick is halverwege de zestig als de eerste verschijnselen van dementie zich bij hem openbaren. Hij wordt vergeetachtig, kan zich niet meer oriënteren, krijgt afasie en in een vroeg stadium wanen. Janneke, zijn echtgenote, is zodra de diagnose alzheimer eenmaal is gesteld, vast van plan om zo lang mogelijk samen met Dick thuis te blijven wonen. Janneke richt zich in “Dan wappert mijn hart naar je toe” direct tot Dick, omdat ze, zo legt ze uit, nooit óver hem heeft willen praten, maar altijd mét hem.

 

Het Alzheimer café is bedoeld voor mensen met dementie, hun partners, kinderen en andere mensen uit het netwerk.
 

Ook de speluitleen is deze avond aanwezig.

 

De toegang en koffie/thee zijn gratis, een gift in onze collectebus stellen wij op prijs. Aanmelden is niet nodig.

 

Jantine Albada (gespreksleider) aclwdn@gmail.com

 

De vrijwilligers:  Annette, Annewieke, Corry, Djoke, Janna, Jikke, Karen, Nicolien, Rudy, Tannie, Thea en Trudy. Organisatie: het Alzheimer Café Leeuwarden is een samenwerkingsproject van de Stichting Alzheimer Nederland met GGZ Friesland, Palet, TinZ en Zorggroep Noorderbreedte.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: