A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Beweegweek Leeuwarderadeel

03-03-2015

Bewegen is belangrijk, zeker naar mate je ouder wordt. Speciaal voor de 55-plusser vindt in Leeuwarderadeel van  maandag 16 tot en met donderdag 19 maart de allereerste Beweegweek in Stiens plaats. Het Thema van de Beweegweek is de beweegnorm.

 

Activiteiten en workshops voor iedereen

Weet u wat de beweegnorm is? En haalt u deze norm? Tijdens de Beweegweek wordt u door middel van verschillende activiteiten, lezingen, proeflessen en workshops uitgedaagd om de beweegnorm te halen. Als klap op de vuurpijl komt Olga Commandeur, bekend van Nederland in Beweging, een uitdagende workshop geven op maandag 16 maart en is er een Meet and Greet met haar op de beweegmarkt.

 

Tijdens de Beweegweek kunt u kosteloos en vrijblijvend meedoen aan verschillende workshops, waaronder stoelyoga, sportief wandelen, zwemmen,  drempelloos dansen en sporten en nog veel meer. Daarnaast worden er twee lezingen gegeven waarin u meer te weten komt over het belang van bewegen en bewegingsgerichte zorg. Ook kunt u de hele week meedoen aan een puzzeltocht. Tijdens de feestelijke afsluiting op donderdag 19 maart wordt de prijswinnaar hiervan bekend gemaakt. Het weekprogramma is zo opgebouwd dat er elk dagdeel voor iedereen een leuke activiteit is.

 

Opening beweegweek en deelname

Op de openingsdag, 16 maart, kunt u informatie krijgen over het hele weekprogramma. Ook kunt u kennis maken met deelnemende verenigingen en andere organisaties die zich bezig houden met bewegen. U kunt u zich nu al opgeven voor de verschillende workshops via beweegweek@leeuwarderadeel.nl, telefonisch via (06) 135 194 80 of via de inschrijfformulieren die klaarliggen in woonzorgcentrum Skilhiem, De Skalm, Hayemastate, Petterhústerstate en zwembad It Gryn. Opgeven is niet verplicht, maar vol=vol.

 

De Beweegweek wordt georganiseerd door Idesta Zorggroep, Stichting Welzijn Middelsee, Friese Staten en Palet.

 

Programma maandag 16 maart:

 

-      Opening: van 14:00 tot 14:30 uur

-      Workshop Olga Commandeur: 14:30 tot 15:30 uur

-      Meet and Greet: 15:30 tot 16:00 uur

-      Beweegmarkt: 14:30 tot 16:30 uur

 

Folder

 

 

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: