A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Beweegweek Leeuwarderadeel, doet u mee?

06-04-2016

Op maandag 11 april om 14.00 uur opent wethouder Rinske van der Meulen van Leeuwarderadeel de Beweegweek Leeuwarderadeel. Zij doet dit samen met Boukje Dijkman, voormalig kaatster.

 

Bewegen is gezond voor iedereen, maar vooral voor ouderen is het van groot belang fit en actief te blijven. Een team van sportieve professionals wil 55-plussers in Leeuwarderadeel bewegen om in actie te blijven of te komen. 

 

Tijdens de Beweegweek kunnen alle 55-plussers uit Leeuwarderadeel gratis meedoen aan sportieve activiteiten, workshops en een groot aantal proeflessen. Maandagmiddag na de opening is er een fittest in Skilhiem. Opgeven daarvoor kan via de receptie van Skilhiem (058 - 257 6100, ma-vr van 8.30 – 16.00 uur).


Programma
De Beweegweek is van 11 tot en met 15 april in onder meer Skilhiem, Hayemastate, de Skalm en Sportcentrum it Gryn in Stiens. Het programma bestaat uit gymnastiek, sportief wandelen, body move, country line dance, koersbal, volksdansen, jeu de boules en nog meer. Er wordt een workshop gehouden over bewegingsgerichte zorg en de Stienser Gymnastiek Combinatie geeft een aantal proeflessen. De Beweegweek wordt op vrijdag 15 april om 16.00 uur feestelijk afgesloten in Skilhiem. Circus Witova uit Hallum verzorgt dan een voorstelling.

 

De Beweegweek is een initiatief van Zorgorganisatie Palet, Idesta Zorggroep, Friese Staten woonzorg, Stichting Welzijn Middelsee en bv SPORT.

 

Klik hier voor het volledige programma van de Beweegweek>>

  

Opening Beweegweek Leeuwarderadeel 2015 met Ol.JPG

 

Vorig jaar opende Olga Commandeur de Beweegweek Leeuwarderadeel    

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: