A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Braintrainer voor Aldlânstate

08-12-2016

Voor de dagbesteding  in Aldlânstate in de Leeuwarder wijk Aldlân heeft Palet van Fonds Nuts Ohra een subsidie gekregen voor de aanschaf van een braintrainer.

 

De braintrainer is een geheugenspel. In het spel zitten allerlei leuke activiteiten zoals muziek, raadsels, spreuken en quizvragen. De begeleiders kunnen ook zelf geheugenspellen op de braintrainer plaatsen en ook foto’s maken, zodat de trainer aangepast kan worden aan de leef- en bewegingswereld van de cliënten. Doel is  het geheugen en het denkvermogen van de cliënten te stimuleren. Maar ook om op een speelse manier samen herinneringen op te halen over vroeger en hierover met elkaar in gesprek te raken.

 

Tien cliënten van de dagbesteding in Aldlân maken nu gebruik van de braintrainer. Het spel wordt ook in de wijk geïntroduceerd, er komt een vaste middag  voor bewoners uit de wijk waarin ze gebruik kunnen maken van de braintrainer.

 

De braintrainer is een welkome en handige toevoeging aan ons begeleidingsaanbod. In de toekomst kunnen we de braintrainer nog breder inzetten.

Braintrainer Aldlan.jpg

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: