A A A

OVER-ONS.png

Dag van de Mantelzorg 2014

10-11-2014

Zo'n 750.000 mantelzorgers zorgen meer dan 8 uur per week en langer dan 3 maanden voor een ander. De meeste mantelzorgers vinden het vanzelfsprekend om voor hun naaste te zorgen, maar altijd makkelijk is het niet. Medewerkers van Palet vonden dan ook dat mantelzorgers wel wat extra’s hadden verdiend en namen het initiatief om een dag voor mantelzorgers te organiseren. In het kader van de Dag van de Mantelzorg (10 november) worden vandaag 100 mantelzorgers in het zonnetje gezet.

 

De mantelzorgers worden om 11.00 uur ontvangen in het Fries Museum. Hier kunnen zij genieten van koffie met wat lekkers. Vervolgens start om 11.30 de rondleiding door het museum waarna de mantelzorgers om 13.00 richting de Harmonie lopen.

 

Hier kunnen zij genieten van een heerlijke lunch. Na de lunch ontvangen de mantelzorgers een prachtige gift bag met leuke attenties van Ici Paris, de Bodyshop, het Hulpmiddelencentrum, Van Smaak, Palet en Mezzo.

 

Met hulp van  De Friesland zorgverzekeraar, Gemeente Leeuwarden, Makelaardij Hoekstra, Elkien, Fries natuurmuseum en stadsschouwburg De Harmonie kan deze dag georganiseerd worden.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: