A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Maak kennis met zorg en welzijn tijdens Stienser Strún op 5 oktober

06-09-2016

Op woensdagmiddag 5 oktober a.s. organiseren Petterhústerstate, Skilhiem, Idesta en De Skalm de Stienser Strún. Een kennismakingsroute langs zorglocaties in Stiens met na afloop een High tea.

 

De Stienser Strún is een initiatief van Stichting Welzijn Middelsee, Palet (Skilhiem en Petterhústerstate) en Idesta Zorggroep. Doel is belangstellenden kennis te laten maken met voorzieningen op het gebied van wonen, welzijn en zorg in Stiens.  Skilhiem is een woonzorgcentrum en Petterhústerstate is een complex voor kleinschalig wonen voor dementerenden. Idesta verleent zorg aan mensen met dementie en lichamelijke beperkingen.

 

Route- en stempelkaart
De start van de Stienser Strún is woensdagmiddag 5 oktober om 13.30 uur bij De Skalm, Pyter Jurjensstrjitte 17 in Stiens. Daar krijgen de deelnemers een kopje thee of koffie. Vervolgens gaat men op eigen gelegenheid naar Petterhústerstate en Idesta. De route eindigt bij Skilhiem. Van 15.30 tot 16.30 uur is daar een High tea.

 

Bij de start in De Skalm ontvangt iedereen een routekaart en een stempelkaart. Bij inlevering van een volle stempelkaart in Skilhiem is er goodie-bag met aardigheden.

Doet u mee?
Opgeven voor de Stienser Strún kan tot 28 september bij de receptie van Skilhiem via telefoonnummer  058 – 2576100. Kosten zijn 5 euro, dit is inclusief koffie, thee en de  High tea.

 

 Stiens.png

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: