A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Open Huis Almenum 16 november a.s.

07-11-2016

Woensdag  16 november a.s. houdt wooncentrum Almenum in Harlingen open huis. Belangstellenden zijn tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom. Het thema van deze middag is: ‘Almenum en de wijk, samen in beweging’.

 

Inwoners van Harlingen kunnen tijdens het open huis kennis maken met de faciliteiten en activiteiten die aangeboden worden binnen Almenum. In ’t Vooronder wordt een informatieve markt opgezet waar o.a. de fysiotherapeut,  pedicure, zorgorganisatie Palet en bouwvereniging Harlingen een stand hebben. Hier kunt u terecht voor informatie en vragen.

 

Tijdens het open huis verzorgt catering de Seniorie een proeverij en u kunt kennismaken met verschillende beweegvormen voor ouderen. Er is stoelyoga , tai-chi en u kunt gezellig bewegen op muziek onder leiding van de buurtsportcoach. Ook komt huisarts de heer Huisman uit Harlingen uitleg geven over het belang van bewegen. Na al deze inspanningen kunt u in ’t Vooronder aanhaken bij het project ‘de grootste gehaakte deken ter wereld’.

 

Deze dag is er dus genoeg te beleven in Almenum en bent u van harte uitgenodigd, ook als u gewoon even binnen wilt kijken.

 

 Almenum7.jpg 

 

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: