A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Optreden seniorentheater De Rimpel in Eeltsje’s Hiem

21-11-2016

toeneelgroep de rimpel.jpg

 

Het seniorentheater De Rimpel treedt op dinsdag 29 november op in Eeltsje’s Hiem in Leeuwarden. De voorstelling ‘Blauwe zone’ is het resultaat van een cursus toneel voor ouderen van zorgorganisatie Palet. Thema van de voorstelling is ‘gelukkig oud worden’. 

 

Palet organiseert verschillende cursussen voor ouderen in Leeuwarden. Doel is ouderen activiteiten aan te bieden en het voorkomen van eenzaamheid. Daarom is ‘Acta theater en muziek’ uit Leeuwarden gevraagd een cursus toneel voor ouderen op te zetten. Seniorentheater De Rimpel is hier het resultaat van. Elke week komen 10 enthousiaste deelnemers naar Eeltsje’s Hiem in Leeuwarden om te oefenen. Gezamenlijk is de voorstelling ‘Blauwe Zone’ gemaakt.

 

In de hele wereld zijn plekken waar mensen gelukkig en gezond zijn en heel oud worden. Dit zijn ‘Blauwe Zones’. Seniorentheater De Rimpel heeft een eigen ‘Blauwe Zone’ gecreëerd. Door samen theater te maken, doen de ouderen iets waar ze gelukkiger van worden.

 

Welkom!
U bent van harte uitgenodigd om bij de voorstelling aanwezig te zijn. De voorstelling is op dinsdag 29 november, begint om 16.00 uur en is in Eeltsje’s  Hiem, Pieter Sipmawei 11 in Leeuwarden.  De toegang is gratis.

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: