A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Sluiting Uitleenpunten

27-10-2015

Gratis lenen

De uitleenpunten die gevestigd zijn in Wooncentrum Swettehiem en Zorgcentrum de Bonke in Leeuwarden, Woonzorgcentrum Nij Statelân in Menaam en Woonzorgcentrum Skilhiem in Stiens stoppen per 1 november 2015 met het uitlenen van hulpmiddelen voor het Hulpmiddelen Centrum (HMC). Voor hulpmiddelen via de uitleen kan men terecht bij het Hulpmiddelen Advies Centrum in Leeuwarden. Hier kan men de volgende kleine hulpmiddelen tijdelijk lenen: badplank, bedheffer, bedleestafel, bedverhogers, dekensteun, douchestoel, draaischijf, gipssteun, glijlaken, lucht-/windring, ondersteek, kinderrolstoel, rolstoel, rugsteun, toiletstoel en toiletverhoger. Naast het lenen van hulpmiddelen, kan men bij het Hulpmiddelen Advies Centrum ook terecht voor een uitgebreid huur- of koopassortiment.

 

Openingstijden

Het Hulpmiddelen Advies Centrum is gevestigd op de Ampèrestraat 14 in Leeuwarden. Hier kan men van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur terecht voor het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen.

 

Grote hulpmiddelen

Men kan ook tijdelijk grote hulpmiddelen lenen, zoals bedden, antidecubitus materiaal (ad kussens en ad matrassen), tilliften en trippelstoelen. Deze worden gratis thuis bezorgd en kunnen direct aangevraagd worden via www.hulpmiddelencentrum.nl/gratishulpmiddel of telefonisch via 0511 – 460 660.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: