A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Speeddaten met werkzoekenden in Harlingen

27-03-2017

'Wij zijn op zoek naar jou!' Een inspirerende speeddatebijeenkomst met werkzoekenden en 3 zorgorganisaties in Harlingen. 

 

De 3 zorgorganisaties van Harlingen; Palet, Noorderbreedte en Thuiszorg het Friese land hebben de handen ineen geslagen. Samen hebben zij een groot aantal vacatures, zowel voor professionals als voor vrijwilligers, waar zij moeilijk geschikte mensen voor kunnen krijgen.

 

De zorgorganisaties hebben contact gezocht met het Gebiedsteam en de Dienst Noardwest Fryslan. Hieruit is een prachtige samenwerking ontstaan.  Het Gebiedsteam en de Dienst komen regelmatig in contact met mensen die op zoek zijn naar werk of een zinvolle dag invulling.

Samen zijn zij na gaan denken over hoe zij in contact kunnen komen met mensen die affiniteit hebben met of nieuwsgierig zijn naar wat het werken in de zorg inhoudt. Er is gekozen voor een praktische en snelle manier. En wat werkt er dan beter dan werkzoekenden die meer willen weten over de zorg in contact te brengen met mensen die al in de zorg werken.

 

De Dienst heeft een groot aantal mensen uitgenodigd voor een speeddate. Het Gebiedsteam heeft mensen waar zij contact mee hebben geïnformeerd en geënthousiasmeerd voor deze bijeenkomst.

 

Inspirerende bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst, op 22 maart in Almenum, hebben de zorgorganisaties zich kort en krachtig gepresenteerd. Daarna konden alle bezoekers drie maal een kwartier in gesprek met medewerkers vanuit alle drie de organisaties.  Zo kregen zij in een kort tijdsbestek een mooi compleet beeld van wat het werken in de zorg betekent.

 

Het werd een inspirerende en vrolijke bijeenkomst, deelnemers konden al hun vragen stellen en de medewerkers konden hun enthousiaste verhalen over het werken in de zorg  vertellen.  De zorgorganisaties gaan kijken met wie van de kandidaten zij nog een uitgebreid gesprek willen om te kijken of zij bij hen aan de slag kunnen.Harlingen Almenum speeddate 2.jpg

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: