A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Nieuwbouw Parkhoven feestelijk van start!

03-11-2016

YtKruisinga clientenraad Parkhoven.JPG

 

Met een feestelijke bijeenkomst voor bewoners, medewerkers, cliëntenraad, omwonenden en genodigden is woensdag 2 november de start van de bouw van woonzorgcentrum Parkhoven in Leeuwarden gevierd!

Een heugelijke dag, zo gaf regiomanager Lineke Kleefstra van Palet tijdens de bijeenkomst aan. “Na jaren van plannen maken is het dan nu eindelijk zover. Vandaag leggen we letter en figuurlijk het fundament voor een prachtig woonzorgcentrum waar straks 54 plaatsen zijn voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie en of een lichamelijke beperking.” Naast deze 54 ‘bedden’ , komen er 12 plekken in het wijkhuispitaal  voor mensen die tijdelijk extra zorg nodig hebben, er zijn 10 plekken voor dagbehandeling en er komt  een expertise- en behandelcentrum in het nieuwe Parkhoven.

 

Ook Roelof Jonkers, voorzitter van de raad van bestuur van de KwadrantGroep (waar Palet onderdeel van is) was zeer te spreken over de start van de bouw van Parkhoven. “Kleinschalig wonen sluit helemaal aan bij onze filosofie dat we onderdeel uit willen maken van de gemeenschap in wijken en dorpen.”

 

Het nieuwe Parkhoven komt op de plek van het gesloopte Parkhove, in de wijk Achter de Hoven in Leeuwarden. De bewoners van het oude Parkhove wonen tijdelijk in een deel van wijkzorgcentrum Greunshiem in Leeuwarden. De nieuwbouw van Parkhoven moet eind volgend jaar klaar zijn.

 

Foto: Voorzitter Yt Kruisinga van de cliëntenraad van Parkhoven heeft het startsein voor de bouw gegeven door het storten van een deel van het fundament. Ook Yt Kruisinga gaf aan blij te zijn dat er gestart wordt met de bouw van Parkhoven

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: