A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Vrijwilligers steken handen uit de mouwen bij zorglocaties Palet

14-03-2016

Verschillende zorglocaties van Palet mochten 11 en 12 maart hulp ontvangen van vrijwilligers. De vrijwilligers staken de handen uit de mouwen in het kader van NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

 

Woonzorgcentrum Skilhiem in Stiens kreeg hulp bij het opknappen van de groepsruimtes. Bij Woonzorgcentrum Nij Statelân in Menaldum werd er gewerkt aan een uitbreiding van het terras bij het dagcentrum. In het dagcentrum van Aldlânstate in Leeuwarden zijn er bloembakken gemaakt ten behoeve van een moestuintje. De bezoekers van het dagcentrum werden een middag in de watten gelegd. De heren konden terecht bij de kapper en de dames bij een schoonheidsspecialiste. Bij Parkhove in Leeuwarden kreeg het terras een opknapbeurt. Kleinschalig Wonen Bilgaard in Leeuwarden kreeg hulp van studenten van ROC Friese Poort, collega’s en familie. Er werden 10 slaapkamers en 2 woonkamers geverfd voor de cliënten. Bij Wijkzorgcentrum Sint Jozef in Leeuwarden werd de belevingstuin uitgebreid met een kruidenmuur en een vlindertuin. De kinderen konden moestuinpotjes versieren en meedoen met de vlinderquiz.

 

NL Doet wordt door Palet vooral gezien als een goede aangelegenheid om bewoners en cliënten iets extra’s te bieden. Met de fantastische hulp van vrijwilligers was NL Doet ook dit jaar weer een succes. Bedankt voor jullie inzet!

 

NL doet 2016.jpg 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: