A A A

OVER-ONS.png

Over ons

Wij doen mee met NL Doet!

08-03-2016

Op 11 en 12 maart vindt NL Doet weer plaats, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Deze vrijwilligersactie laat zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving.

 

Palet heeft activiteiten aangemeld voor verschillende zorglocaties. Vrijwilligers zijn van harte welkom op één van onze locaties.

 

Woonzorgcentrum Skilhiem in Stiens is toe aan een opknapbeurt voor de groepsruimtes. Woonzorgcentrum Nij Statelân in Menaam wenst een uitbreiding van het terras, zodat alle bezoekers van de dagbesteding hier terecht kunnen tijdens de zomerperiode.

Het terras van Parkhove in Leeuwarden kan nog de nodige beplanting gebruiken en een aantal windschermen. Voor het dagcentrum in Aldlânstate in Leeuwarden zijn wij op zoek naar handige vrijwilligers die het leuk vinden om zelf bloembakken te maken, ten behoeve van een moestuintje. De bezoekers van dit dagcentrum worden een middag in de watten gelegd door een herenkapper en een schoonheidsspecialiste voor de dames. Bij wijkzorgcentrum Sint Jozef wordt de belevingstuin uitgebreid met een kruidenmuur en een vlindertuin. Binnen kunnen kinderen moestuinpotjes versieren en is er een vlinderquiz.

 

Wilt u een klus bij ons klaren? Alle klussen staan op de website van NL Doet.

 

Logo NLdoet.jpg

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: