A A A

OVER-ONS.png

Handige links

Centraal Indicatieorgaan Zorg (CIZ)
Indicatieorgaan voor thuiszorg, verpleging en verzorging in de provincie Friesland.  

 

Corona Woonzorgalliantie
De Corona Woonzorgalliantie is een landelijk samenwerkingsverband van 22 zorgorganisaties. Samen streven zij naar kwaliteit én vernieuwing op het gebied van wonen, zorg en diensten. Uitgangspunt is dat er op wijkniveau goede voorzieningen bereikbaar, beschikbaar en betaalbaar zijn.

 

Friesland Portaal
Deze website geeft u toegang tot talloze websites met Friese informatie. Van onderwijs, verkeer en vervoer tot toerisme, wonen, werken, ondernemen en zorg & welzijn. Een handig startpunt voor uw zoektocht naar Friese informatie.

 

GGD Fryslan afdeling Preventief
Directe verbinding naar het voorlichtingsaanbod voor ouderen van Preventief GGD Fryslan. 

 

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Op deze website vindt u actueel nieuws van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. U kunt alle openbare documenten van VWS op deze site bekijken.

 

Van Smaak

Vanuit onze keuken in Drachten bezorgen wij maaltijden aan huis. Inmiddels is Van Smaak uitgegroeid tot de grootste maaltijdbezorger in Friesland.

 

VPTZ

Het verzorgen van een geliefde in de laatste levensfase is voor de mantelzorgers, partners, familie en kennissen zwaar, ook al is er hulp van de huisarts en thuiszorg. Als het levenseinde nadert, wordt deze zorg over het algemeen intenser en intensiever. De Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg kunnen de mantelzorgers erbij ondersteunen. 

 

Woonservicezones Leeuwarden
Palet ontwikkelt samen met de gemeente Leeuwarden en andere partijen dertien woonservicezones. Via bovenstaande link kunt u lezen wat dat precies zijn en wanneer uw wijk aan de beurt is.  

 

Zorgkantoor Friesland
De homepage van Zorgkantoor Friesland met onder meer informatie over de AWBZ.

 

Zorgwijzer
Zorgwijzer.nl is een onafhankelijk initiatief waarbij de focus ligt op het aanbieden van informatie over bekende en minder bekende aandoeningen, het basispakket van de zorgverzekering, vergoedingen en de AWBZ.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: