A A A

Monique Gordijn voor website Palet.jpg


Werken bij Palet

“Mensen een mooie dag bezorgen, dat vind ik prachtig aan dit werk”, zegt onze collega Monique Gordijn. Zij is verzorgende IG bij het thuiszorgteam in de Transvaalwijk in Leeuwarden.

“Ik probeer altijd een praatje te maken, ook als er weinig tijd is. Mensen hebben contact nodig. En omdat wij werken met vaste routes, leer je de cliënten goed kennen en kun je makkelijk een gesprek aanknopen. Humor vind ik ook belangrijk. Een grapje en een lach maakt de dag wat aangenamer.”

En dat is precies waar het om draait bij Palet. Bij ons beteken je écht iets voor anderen en krijg je volop kansen om te werken aan je eigen ontwikkeling.

Bij Palet staat de cliënt of de bewoner op één en we werken vanuit de sociale benadering; niet de beperking of de ziekte van de cliënt staat centraal, maar vooral de gevolgen die de ziekte heeft op het sociale leven en het mentaal welbevinden. Wij vinden het belangrijk dat mensen die zorg, begeleiding of behandeling nodig hebben, zo lang mogelijk thuis of in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. We werken daarom samen met huisartsen, welzijnsorganisaties, dorps- en wijkbelangen en plaatselijke ondernemers.
 
Jij als zorgprofessional speelt hierin een belangrijke rol. Je krijgt dan ook alle ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen.

Er wordt bij Palet gewerkt met zelforganiserende teams, waardoor verzorgenden en verpleegkundigen veel dingen zelf kunnen regelen en werken vanuit hun eigen professionaliteit. “Wij hebben een leuk team, als je ergens niet uit komt zijn er altijd collega’s die je willen helpen. We hebben korte lijntjes, ook naar de manager en dat werkt erg prettig”, zegt Monique.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Deel deze pagina op: