A A A

DETAILPAGINA-WERKEN-LEREN.png

Poolbureau Connector

Ben jij flexibel en lijkt het je leuk om op diverse locaties van Palet te werken? Dan is werken voor het poolbureau iets voor jou!

 

Connector is het poolbureau van Palet. Connector regelt de inzet van oproepkrachten voor de diverse zorglocaties. Ben je niet zo flexibel in verband met bijvoorbeeld je thuissituatie? Dan biedt een oproepcontract bij Connector je volop mogelijkheden! Je kunt namelijk zelf aangeven wanneer je wilt werken. Kun je een dag niet werken omdat je geen oppas hebt? Geen probleem, want je werkt alleen wanneer jij dat wilt!

 

Ben je juist wel flexibel en breed inzetbaar? Dan kun je uren op contract krijgen. Hoewel we altijd proberen om zoveel mogelijk rekening te houden met je beschikbaarheid, heb je wel de verplichting om de diensten te draaien die we je aanbieden.

 

Als poolmedewerker kom je op de diverse locaties van Palet. Een mooie manier om er achter te komen welke woonvorm je het meest aanspreekt! Bij vacatures ben je namelijk een interne kandidaat. Dat betekent dat je bij gelijke geschiktheid voorrang krijgt op een externe kandidaat. Bovendien heb je dezelfde rechten en plichten als iemand die op een vaste locatie werkt.

 

Heb je interesse om voor Connector te werken?

Neem dan contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar goede verzorgende IG-ers. Je kunt ons mailen via connector@kwadrantgroep.nl 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Deel deze pagina op: