Palet zorgboerderij De Buorren

  • Kleinschalig wonen
  • Op een boerenbedrijf
  • Landelijke omgeving

Palet Zorgboerderij De Buorren is een boerderij in Blessum onder de rook van Leeuwarden. Er wordt nog volop geboerd, er is een dagactiviteitencentrum en voor ouderen met dementie is er een woonplek. 

Wonen met begeleiding

Zelf keuzes kunnen maken en leven zoals u dat wilt, is voor iedereen belangrijk. Ook voor mensen die door dementie of een somatische (lichamelijke) aandoening niet meer in staat zijn zelfstandig te wonen. Met begeleiding en 24-uurszorg creëren we een woonsituatie waarbij de wensen en behoeften van bewoners het uitgangspunt zijn. Een normale, huiselijke sfeer met de begeleiding en zorg die nodig is. En de mogelijkheid om van het buitenleven en de dieren op de boerderij te genieten!  

Kleinschalig wonen bij Palet Zorgboerderij De Buorren, betekent wonen in een kleine groep (maximaal 8 bewoners) op een gesloten afdeling. De bewoner heeft een eigen kamer met kitchenette en sanitair. In de boerderij is een grote huiskamer, waar gezamenlijke activiteiten plaatsvinden en waar met elkaar geleefd wordt (inclusief koken). De bewoner behoudt autonomie, blijft actief en kan contacten leggen met andere bewoners. Het geeft een gevoel van veiligheid en gezond leven. We bieden activiteiten, diensten en specialistische behandelingen op maat. 

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.