A A A

DETAILPAGINA-ZORG.png

Thuiszorg

Met de juiste zorg en ondersteuning bij uw dagelijkse persoonlijke verzorging zoals wassen en aankleden, kunt u vaak nog heel goed zelfstandig wonen. De thuiszorg van Palet helpt u om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Thuiszorg van Palet komt bij u thuis en biedt u hulp en ondersteuning op allerlei gebieden. Verzorging, verpleging of behandeling bij bijvoorbeeld ziekte, handicap of ouderdom. De medewerker van Palet ondersteunt u bij uw medicatie, zorg of revalidatie. Het kan zijn dat u (tijdelijk) ook ’s nachts zorg nodig heeft, bijvoorbeeld na een operatie of in uw laatste levensfase. Palet Thuiszorg staat ook dan voor u klaar.

Kosten
Thuiszorg wordt bekostigd uit de Zorgverzekeringswet (ZVW). Hiervoor betaalt iedere Nederlander een inkomensafhankelijke bijdrage aan de Belastingdienst en zijn we verplicht verzekerd bij een zorgverzekeraar naar keuze. In sommige gemeenten geldt voor thuiszorg een eigen bijdrage. De indicatie voor thuiszorg wordt gedaan door de wijkverpleegkundige.

Kosten voor verpleging en verzorging die door de wijkverpleegkundige worden geïndiceerd, worden betaald vanuit de basisverzekering van de ZVW. Hiervoor geldt géén eigen bijdrage. Een eigen bijdrage voor verpleging en verzorging is wel verschuldigd indien u overbrugginszorg vanuit een reeds bestaande ZZP ontvangt.

Palet levert thuiszorg in Noordwest Friesland vanuit locaties in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarden, Waadhoeke en Harlingen.

Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij ons Klantadviescentrum via tel. 0900 - 321 321 3 (€0,01 p.m.).

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: