A A A

DETAILPAGINA-ZORG.png

Verpleeghuiszorg

Wanneer u door ziekte, een handicap of ouderdom niet meer zelfstandig kunt wonen, biedt verpleeghuiszorg van Palet u intensieve zorg en medische behandeling. Maar ook als u moet revalideren na een operatie of ongeval.

Verpleeghuiszorg is voor ouderen met een lichamelijk of geestelijke beperking, die 24-uurs toezicht nodig hebben. De specialist ouderengeneeskunde is medisch verantwoordelijk tijdens uw opname.

Om in aanmerking te komen heeft u een indicatie nodig. De indicatie wordt gesteld door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Ons Klantadviescentrum helpt u graag bij uw aanvraag.

Beschrijving Basisvoorziening Palet
De Wet langdurige zorg (WLZ) vervangt sinds 2015 de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Mensen die 24 uur per dag toezicht of intensieve zorg dichtbij nodig hebben, ontvangen deze ondersteuning vanuit de WLZ. Bijvoorbeeld mensen die leiden aan een vergevorderd stadium van dementie of mensen met een ernstige psychische of lichamelijke beperking.

Palet voorziet standaard in de diensten die cliënten, binnen het WLZ pakket, van een verzorgingsinstelling behoren te ontvangen.

De indicatie voor langdurige zorg wordt aangevraagd bij het Centrum indicatie-stelling zorg (CIZ). De beoordeling is gebaseerd op objectieve criteria, zodat die overal in Nederland gelijk verloopt. 

Kosten
De meeste kosten voor verpleeghuiszorg van Palet worden vergoed uit de Wet Lang-durige Zorg (WLZ), die sinds 2015 de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) vervangt. 

Als u nog vragen heeft of graag meer informatie wil, staat de medewerkers van ons Klantadviescentrum u graag te woord. Zij zijn bereikbaar via tel. 0900 - 321 321 3(€0,01 p.m.). U kunt ook het formulier hieronder invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij leveren verpleeghuiszorg in Noordwest Friesland vanuit locaties in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen. 

Aanmelden of meer informatie aanvragen

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: