NIEUW! (alleen voor verwijzers)

Wij bieden zorg, (specialistische) verpleging en ondersteuning bij u thuis, zodat u zich zo lang mogelijk zelfstandig kunt redden. We zijn deskundig als het gaat om complexe zorg en sluiten zoveel mogelijk aan bij uw leefwijze. Onze thuiszorgteams werken in kleine teams in dorpen en wijken en zijn daardoor altijd dichtbij. 

Eén telefoonnummer: 088 512 06 00


Een nieuwe cliënt voor thuiszorg meldt u bij voorkeur digitaal aan via Zorgdomein of Point. Wilt u direct telefonisch contact met de (wijk-)verpleegkundige dan is er 1 telefoonnummer beschikbaar voor de thuiszorg van zowel De Friese Wouden, Elkander en Palet.

Hoe werkt het?

  • Voor telefonische aanmelding van een nieuwe cliënt voor wijkverpleging belt u naar  088 512 06 00.
  • Vervolgens toetst u de vier cijfers van de postcode van de cliënt in. U wordt dan direct doorverbonden met de (wijk)verpleegkundige van het juiste cluster/team.
  • Wanneer er een verkeerde postcode wordt ingevoerd wordt u doorverbonden met ons KlantAdviesCentrum.

Snel duidelijkheid

Doordat u de zorgvraag direct afstemt met de (wijk)verpleegkundige kan er snel duidelijkheid worden verschaft. De (wijk)verpleegkundige kan goed inschatten welke zorg een cliënt nodig heeft, kent de regio en weet wat wel en niet mogelijk is. Na aanmelding hoort u binnen één uur van de (wijk)verpleegkundige of wij de benodigde zorg kunnen verlenen.