Werken als oproepkracht

Ben jij flexibel en lijkt het je leuk om op diverse locaties van Palet te werken? Dan is werken voor ons poolbureau Connector echt iets voor jou! Connector regelt de inzet van oproepkrachten voor diverse zorglocaties en thuiszorgteams.

Werken wanneer jij dat wilt

Moet je rekening houden met jouw thuissituatie? Dan biedt een oproepcontract bij Connector je volop mogelijkheden! Je kunt namelijk zelf aangeven wanneer je wilt werken. Kun je een dag niet werken omdat je geen oppas hebt? Geen probleem, want je werkt alleen wanneer jij dat wilt!

Ben je flexibel en breed inzetbaar? Dan kun je uren op contract krijgen. Hoewel we altijd proberen om zoveel mogelijk rekening te houden met je beschikbaarheid, heb je wel de verplichting om de diensten te draaien die we je aanbieden.

Ontdek wat jou aanspreekt

Als poolmedewerker kom je op de diverse locaties van Palet. Een mooie manier om er achter te komen welke woonvorm je het meest aanspreekt! Bij vacatures ben je namelijk een interne kandidaat. Dat betekent dat je bij gelijke geschiktheid voorrang krijgt op een externe kandidaat. Bovendien heb je dezelfde rechten en plichten als iemand die op een vaste locatie werkt.

Interesse om voor Connector te werken?

Neem dan contact met ons op. We zijn in ieder geval altijd op zoek naar goede verzorgende IG-ers.
Je kunt ons bereiken via tel. 088 - 512 1897 of via e-mail connector@kwadrantgroep.nl.