Ondersteuning thuis

Woont u zelfstandig, maar kunt u af en toe een steuntje in de rug gebruiken bij uw dagelijkse bezigheden? Wij ondersteunen of helpen u graag. Of het nu gaat om het schoonhouden van uw huis, of het onderhouden van sociale contacten: onze medewerkers staan voor u klaar. Wij gaan met u in gesprek over wat u belangrijk vindt. Samen verkennen we wat u zelf kunt of waarbij u professionele hulp nodig heeft. Daarna kijken we hoe we dat kunnen organiseren. We ondersteunen u bij u thuis, of in een groep op onze locaties. We betrekken hierbij graag de mensen die belangrijk voor u zijn. Ook werken we nauw samen met gemeenten en andere maatschappelijke organisaties.

 • Afbeelding
  Ouderenbegeleiding

  Ouderenbegeleiding

  Het team Ouderenbegeleiding is er voor ouderen en hun mantelzorgers die voor korte of langere tijd extra ondersteuning nodig hebben bij hulpvragen in het dagelijkse leven.
 • Afbeelding
  Dagbesteding Palet

  Dagbesteding

  Wanneer u zelfstandig thuis woont, kan het best lastig zijn om invulling aan uw dag te geven. Palet biedt u de mogelijkheid om één of meerdere dagen mee te doen aan de dagbesteding in één van onze dagcentra.
 • Afbeelding
  KwadrantGroep Huishoudelijke hulp

  Huishoudelijke Hulp

  Wassen en strijken, bed opmaken, boodschappen doen en koken. Zomaar een paar voorbeelden van huishoudelijke klusjes. Als u hierbij hulp kunt gebruiken, dan haalt u met KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp het beste in huis.
 • Afbeelding
  Hulp bij mantelzorg

  Hulp bij mantelzorg

  Mantelzorger ben je als je voor langere tijd voor een partner, ouder, familielid of vriend zorgt. Wij helpen u graag bij het vinden van een goede balans tussen het zorgen en uw eigen leven.
 • Afbeelding
  MeiJo, servicepakket van KwadrantGroep.jpg

  MeiJo servicepakket

  Als cliënt van Palet kunt u lid worden van MeiJo. Als lid kunt u gebruik maken van een groot aanbod aan diensten, activiteiten en producten op het gebied van wonen, gemak, gezondheid en ontspanning.