Ondersteuning thuis

Woont u zelfstandig, maar kunt u af en toe een steuntje in de rug gebruiken bij uw dagelijkse bezigheden? Wij ondersteunen of helpen u graag. Of het nu gaat om het schoonhouden van uw huis, of het onderhouden van sociale contacten: onze medewerkers staan voor u klaar. Wij gaan met u in gesprek over wat u belangrijk vindt. Samen verkennen we wat u zelf kunt of waarbij u professionele hulp nodig heeft. Daarna kijken we hoe we dat kunnen organiseren. We ondersteunen u bij u thuis, of in een groep op onze locaties. We betrekken hierbij graag de mensen die belangrijk voor u zijn. Ook werken we nauw samen met gemeenten en andere maatschappelijke organisaties.

 • Afbeelding
  Thuisbegeleiding Palet

  Begeleiding

  Soms groeit een probleem in de thuissituatie u boven het hoofd. Dan kunt u, of uw gezin een beroep doen op begeleiding.
 • Afbeelding
  Dagbesteding Palet

  Dagbesteding

  Wanneer u zelfstandig thuis woont, kan het best lastig zijn om invulling aan uw dag te geven. Palet biedt u de mogelijkheid om één of meerdere dagen mee te doen aan de dagbesteding in één van onze dagcentra.
 • Afbeelding
  KwadrantGroep Huishoudelijke hulp

  Huishoudelijke Hulp

  Wassen en strijken, bed opmaken, boodschappen doen en koken. Zomaar een paar voorbeelden van huishoudelijke klusjes. Als u hierbij hulp kunt gebruiken, dan haalt u met KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp het beste in huis.
 • Afbeelding
  Hulp bij mantelzorg

  Hulp bij mantelzorg

  Mantelzorger ben je als je voor langere tijd voor een partner, ouder, familielid of vriend zorgt. Wij helpen u graag bij het vinden van een goede balans tussen het zorgen en uw eigen leven.
 • Afbeelding
  Servicepakket pluZ

  pluZ servicepakket

  Als cliënt van Palet kunt u lid worden van pluZ. Als lid kunt u gebruik maken van een groot aanbod aan diensten, activiteiten en producten op het gebied van wonen, gemak, gezondheid en ontspanning.

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.