Werken bij Palet

“Mensen een mooie dag bezorgen, dat vind ik prachtig aan dit werk”, zegt onze collega Monique Gordijn. Zij is verzorgende IG bij het thuiszorgteam in de Transvaalwijk in Leeuwarden.

“Ik probeer altijd een praatje te maken, ook als er weinig tijd is. Mensen hebben contact nodig. En omdat wij werken met vaste routes, leer je de cliënten goed kennen en kun je makkelijk een gesprek aanknopen. Humor vind ik ook belangrijk. Een grapje en een lach maakt de dag wat aangenamer.”

En dat is precies waar het om draait bij Palet. Bij ons beteken je écht iets voor anderen en krijg je volop kansen om te werken aan je eigen ontwikkeling.

Bij Palet staat de cliënt of de bewoner op één. Niet de beperking of de ziekte staan centraal, maar vooral de gevolgen die de ziekte heeft op het sociale leven en het mentaal welbevinden van een cliënt. Wij vinden het belangrijk dat mensen die zorg, begeleiding of behandeling nodig hebben, zo lang mogelijk thuis of in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. We werken daarom samen met huisartsen, welzijnsorganisaties, dorps- en wijkbelangen en plaatselijke ondernemers.

Jij als zorgprofessional speelt hierin een belangrijke rol. Je krijgt dan ook alle ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen.

Er wordt bij Palet gewerkt met zelforganiserende teams, waardoor verzorgenden en verpleegkundigen veel dingen zelf kunnen regelen en werken vanuit hun eigen professionaliteit. “Wij hebben een leuk team, als je ergens niet uit komt zijn er altijd collega’s die je willen helpen. We hebben korte lijntjes, ook naar de manager en dat werkt erg prettig”, zegt Monique.

Lees hoe je toekomstige collega's het ervaren

 • Afbeelding
  Werken bij Palet

  Arnold Verwindt

  'Ik heb bewust voor een baan in de zorg gekozen.'
 • Afbeelding
  Werken bij Palet

  Nicolet Sijm

  'De zorg is mijn passie, zeker weten!'

Veelgestelde vragen van andere werkzoekenden

 • Op elke vacature kun je reageren via de button die onderaan de tekst staat. We vragen je vervolgens een aantal gegevens in te vullen en tijdens dit proces kun je je cv en brief uploaden. Je krijgt direct een ontvangstbevestiging van je sollicitatie via de mail. Na de sluitingsdatum die in de vacaturetekst staat, vindt de briefselectie plaats.

 • Na de briefselectie laten we je zo snel mogelijk weten of je voor een gesprek wordt uitgenodigd of dat je op basis van je brief niet verder gaat in de procedure.

 • Je kunt helaas niet meer solliciteren op deze functie, omdat de uiterste sollicitatiedatum is verstreken.

 • Na het versturen van je sollicitatie, ontvang je een e-mailbevestiging van je sollicitatie.

 • Check dan eerst even je map 'spam/ongewenste e-mail'. Vind je daar geen e-mail van ons? Neem dan contact op met een medewerker van HR Services via tel. 088 - 512 0330 (kies optie 3 van het keuzemenu). Hij/zij kan dan voor je controleren of je sollicitatie wel of niet goed is ontvangen.