A A A

5700000163-header-3.png

Vakantie met zorg

Algemeen

 

Woonzorgcentrum De Uiterton op Vlieland biedt u alle ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. U bent hier van harte welkom voor uw vakantie.


Wanneer u zorg nodig heeft, maar ook op vakantie wilt, is woonzorgcentrum De Uiterton een oplossing. Hier kunt u terecht voor een zorgeloze vakantie. De Uiterton biedt mensen met een intra- of extramurale zorgindicatie de mogelijkheid om alleen, met de partner of samen met familie van het eiland te genieten. Of het nu om een weekendje gaat, een week of een maand. Wandelen door de natuur, lekker eten en genieten van het weer op het eiland of het uitzicht op het wad. Op Vlieland vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie.

 

Vakantie met zorg
Woonzorgcentrum De Uiterton biedt een aantal appartementen geschikt voor een vakantieverblijf. Als gast krijgt u een ruime en smaakvol ingerichte kamer met voldoende rust en privacy. De appartementen zijn voorzien van een ruime badkamer voor mindervaliden, een kleine woonkamer met kitchenette en een koelkast. Het appartement is gemeubileerd en beschikt over alarmering en eventueel een hoog/laag bed. Als gast van De Uiterton kunt u gebruik maken van de diensten en zorg in het woonzorgcentrum. Zo vindt u er een tandarts, kapsalon, pedicure, een fysiotherapeut en een uitleencentrum voor hulpmiddelen. U verblijft vlakbij het centrum en de Waddendijk.

 

Partner

Wilt u gebruik maken van Respijtzorg, om als mantelzorger even op adem te komen, maar tegelijkertijd uw partner laten genieten van een vakantie, dan zijn er speciaal éénpersoonsappartementen beschikbaar op de 2e verdieping. De vakantiegast wordt direct opgenomen in de groep, het dagelijks programma en het leefritme.

 

Kosten

Wij maken op basis van een zorginkoopovereenkomst een afspraak over de levering en betaling van de zorg met de zorgleverancier thuis. Op deze manier declareren wij de zorgkosten tijdens uw vakantie op Vlieland aan de zorgaanbieder in uw thuissituatie. Iedereen die vakantie met zorg nodig heeft kan terecht in De Uiterton. Uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw indicatie. Uw zorg, bestaande uit persoonlijk verzorging, verpleging en / of begeleiding, is tijdens de vakantie goed geregeld. De reiskosten zijn voor eigen rekening. Rederij Doeksen begeleidt ook minder validen met de bootreis.

 

1- Persoonskamer: €50,00 p.p per nacht

2- Persoonskamer: €75,00 per nacht per kamer

Volpension (3 maaltijden): €17,00 p.p. per dag

Ontbijt en broodmaaltijd: €8,50 p.p. per dag

Warme maaltijd: €8,50 p.p. per dag[SC1]

 

Voor cliënten met een intramurale indicatie is de maaltijd inbegrepen. Mensen met een thuiszorg indicatie financieren hun maaltijden zelf.

Uw begeleidingshond mag gratis mee, indien u zelf zorgt voor voeding, hygiëne en het uitlaten van uw hond.

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor vakantie met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

 

Zorg

 

Vakantie met zorg in De Uiterton onderscheidt zich van een gewoon vakantieverblijf doordat we 24-uur per dag zorg bieden. Zo kunt u en uw partner optimaal genieten van een heerlijk verblijf. U bepaalt zelf waar u behoefte aan heeft, zodat de regie bij u blijft.

De Uiterton werkt met een team van vaste professionals en een groep enthousiaste vrijwilligers. Zij staan garant voor een grote gastvrijheid en begeleiden u graag tijdens uw verblijf. Ze plannen de zorg graag samen met u. Geniet van een onbezorgde vakantie met zorg!

Op zoek naar zorg?
Palet heeft een ruim aanbod aan zorgmogelijkheden. Nieuwsgierig welke zorg bij u past?
Klik hier voor een overzicht van ons zorgaanbod.

 

Voor diensten en activiteiten in de Uiterton klikt u hier.

Aanmelden of meer informatie aanvragen

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: